GEBO - een familiebedrijf gevestigd in Dessel - is sinds 1949 dé specialist in het uitvoeren van grondboringen voor grondwaterwinningen en energietoepassingen. 

10.000 putboringen

Al ruim 65 jaar bedienen wij tevreden klanten, dankzij de professionele inzet van onze gekwalificeerde en ervaren medewerkers. Doorheen de jaren voerden wij meer dan 10.000 putboringen uit in verschillende landen, waaronder België, Nederland, Duitsland, Engeland en Frankrijk. Wij werken elk project af met de nodige aandacht voor netheid, werken met kwalitatieve materialen en technieken.

Duurzame oplossingen

Bij GEBO hebben we oog voor het milieu en investeren in de ontwikkeling van toepassingen op basis van duurzame en hernieuwbare energie. We hanteren een gebrevetteerde methode waarmee de kwaliteit wan water, afkomstig uit een bepaalde diepte, perfect onderzocht kan worden.

Boringen tot 1.000 meter diepte

Dankzij onze kennis van de diverse waterlagen kunnen wij zeer efficiënt en nauwkeurig te werk gaan. Onze computergestuurde boringen kunnen een diepte bereiken van 1.000 meter. Onze stipte en uitstekende service, diverse certificaten en talrijke referenties tonen aan dat GEBO uw perfecte partner is voor grondboringen voor waterwinning en geothermie.

Bekijk onze bedrijfsfilm

Machinepark

Het ontwerp van nieuwe boorwagens en bijhorende machines en vrachtwagens krijgt bij GEBO steeds extra aandacht en is gebaseerd op kennis en opgedane ervaringen. Het resultaat van een nieuwe machine is steeds een mooie symbiose tussen de vakkennis van GEBO en de constructieve ervaring van de machinebouwer. Zo is GEBO mede grondlegger van het boorpijpenmanipulatiesysteem. Ook is GEBO ontwerper en eigenaar van een uniek opvangsysteem voor boorspecie dat uiteraard gebrevetteerd is.

De boorwagens van GEBO zijn ontworpen om vlot boringen uit te voeren in Vlaanderen en Nederland. Met specifieke technieken zijn ook boringen mogelijk in Nederlands Midden- en Zuid-Limburg.